Αρχική » Tο Προφιλ μας

Η εταιρεία Go Grow ιδρύθηκε το 2017 από μία ομάδα συνεργατών με χρόνια πετυχημένης επαγγελματικής εμπειρίας ο καθένας στον κλάδο του, οι οποίοι ενδιαφερθήκαμε να δραστηριοποιηθούμε και στον τομέα του εξοπλισμού πόλεων, πάρκων και παιδικών χαρών καθώς και του αθλητισμού.

Όραμα της εταιρείας μας είναι η προσφορά προϊόντων τα οποία θα συνδυάζουν πρωτοποριακή σχεδίαση, ποιότητα, ασφάλεια και αντοχή στον χρόνο.

Στην αναζήτηση των προϊόντων που θα πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις μας, συνεργαστήκαμε με καταξιωμένες ευρωπαϊκές εταιρείες, οι οποίες διαθέτουν διεθνές δίκτυο συνεργασίας και προϊόντα που καλύπτουν πλήρως όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η έμπειρη και δυναμική μας ομάδα μελετά τις ανάγκες και επιθυμίες σας ώστε να προσφέρει τις κατάλληλες σε κάθε περίπτωση λύσεις, πάντα με φιλική διάθεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση. Χαίρουμε της σταθερής εμπιστοσύνης των πελατών μας καθώς τα προϊόντα μας προσφέρονται με εγγύηση και εξυπηρετούμε ακόμα και μετά την πώληση των προϊόντων.

Η πετυχημένη πορεία μας αποδεικνύεται από το ευρύ δίκτυο πωλήσεων που έχουμε αναπτύξει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μέχρι σήμερα έχουμε συνάψει συνεργασίες με πολλούς Δήμους και ιδιωτικές εταιρείες, στην Ελλάδα, οι οποίοι μας έχουν εμπιστευτεί για την οργάνωση και τον εξοπλισμό περισσότερων από 70 πάρκων και παιδικών χαρών… και συνεχίζουμε!

Συγχρόνως δε, εξοπλίζουμε αθλητικές ομάδες με προϊόντα άριστης ποιότητας που διαθέτουμε μίας από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο του αθλητισμού.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

H δραστηριότητα μας χαρακτηρίζεται από αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης το οποίο εκφράζεται σε κάθε επιμέρους δράση μας. Δεν ξεχνάμε τις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας την οποία προσπαθούμε να συνδράμουμε με κάθε ευκαιρία, συμβάλλοντας έτσι στην βελτίωση του επιπέδου ζωής μας.

Βασικές αρχές που χαρακτηρίζουν την λειτουργία μας είναι ο σεβασμός και η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, η ορθή περιβαλλοντική συνείδηση καθώς και η επιχειρηματική ηθική, η ακεραιτότητα και η αξιοπιστία.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η εταιρεία μας εφαρμόζει διεθνές σύστημα ποιότητας ISO 9001, διασφαλίζοντας έτσι έναντι τόσο των προμηθευτών της όσο και των καταναλωτών της την προσφορά ενός άρτια οργανωμένου συστήματος παροχής υπηρεσιών και προμηθειών υψηλής ποιότητας που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

Οι αξιόπιστοι συνεργάτες μας εφαρμόζουν, επίσης, σύστημα ποιότητας ISO 9001 καθώς και ISO 14001 ορθής περιβαλλοντικής διαχείρισης.